ER DU SYNLIG PÅ GOOGLE?

Google er verdens største nettside - og du må være synlig der! Det blir gjennomført 5,5 milliarder søk hver eneste dag på denne søkemotoren, og over ni av ti nordmenn foretrekker nettopp Google. Det har blitt en viktig markedsføringskanal, men hvordan skal man bruke det?


Algoritmen endres 600 ganger i året.

Googles søkeresultater blir hentet opp ved hjelp av en algoritme. Det betyr at Google har flere parametere som den sorterer etter for å finne frem til de mest relevante resultatene. Søkemotoren er helt avhengig av å gi brukeren de svarene den trenger, og derfor utvikles algoritmen rundt 600 ganger i året.

Alle disse endringene påvirker hvor din bedrift havner blant søkeresultatene, og det er naturligvis avgjørende for din digitale markedsføringsstrategi at du er oppdatert på algoritmen. Dette er en tidkrevende jobb, spesielt hvis du ikke følger den daglige utviklingen.


Nøkkelen er godt innhold.

Det er naturligvis ikke 600 store endringer hvert år, men flere av dem har stor betydning for om din bedrift blir funnet av de som trenger deg. Mange kan få panikk, men ved å være oppdatert og fokusere på godt innhold holder du deg relevant. Google jobber med algoritmen for å gjøre den smartere, og det er en fordel for de som har riktig og nyttig innhold på nettsiden.


Trenger du hjelp til å bli funnet på Google? Kontakt oss! mohnlights@gmail.com