PÅ TIDE Å FORNYE NETTSIDEN?

Nettsider er ferskvare. Nettsiden din er også det viktigste digitale verktøyet ditt.


Det blir viktigere og viktigere å oppdatere egne nettsider med jevne mellomrom. Søkemotorene legger stadig mer vekt på utskiftning av innhold, samt faktorer som lastetid, mobilvennlighet og god struktur og ikke minst design.


Laster nettsiden for sakte?

Trege nettsider er det ingen som har tid til. Omtrent halvparten av oss synes to sekunder er maks, og deretter forsvinner kundene dine for hvert ekstra sekund som går. På mobil er frafallet større, og tålmodigheten enda kortere....


Er nettsiden optimalisert for mobil?

De aller fleste nettsider får flest besøk fra mobil. Dette har Google tatt på alvor ved å belønne sider som er optimalisert for mobile enheter. De har også valgt å straffe de som ikke er det – akkurat slik som brukerne dine også gjør.


Hvor klare mål har du for nettsiden?

Uten kart og kompass er det umulig å vite hvor du skal, og det samme gjelder for nettsiden din. Du må vite hvem du skal nå, og du må ha klart for deg hva det er de besøkende ønsker. Dette er avgjørende for å kunne skape en optimal brukerreise.


Hvor enkel er siden din i bruk?

Dette kan du teste ved å klikke deg gjennom nettsiden, men det vil sannsynligvis gi deg et klarere svar å la noen andre gjøre det. Be en som ikke har brukt siden før om å finne frem definert informasjon, og observer hvordan vedkommende navigerer nettsiden din.


Når ble nettsiden oppdatert sist?

I motsetning til hva mange tror er det ikke slik at nettsider bør oppdateres hvert andre eller tredje år, men heller løpende i takt med alle ytre endringer. Det er nemlig mye som endrer seg mens nettsiden din står stille, som kundens behov og trender for webdesign.


Trenger du ny nettside? Kontakt oss! mohnlight@gmail.com